Γκαμπριέλα Τελεκφάλβι
👩🏽‍🎓 Ηλικία: παιδιά 6-8 ετών

Λαβύρινθος των Αισθήσεων

Αν ψάξει κανείς την ετυμολογία της λέξης Λαβύρινθος, μπορεί να ανακαλύψει ποικίλες ερμηνείες.
Από την Ελληνική Μυθολογία, στο κλασικό σκίτσο παιχνιδιού, την ιατρική και το εσωτερικό μέρος του αυτιού, αλλά και σε πολύπλοκους διάδρομους, αδιέξοδα και δύσκολο προσανατολισμό.

Όταν δοκιμάζεις, μαθαίνεις, πράττεις, σκέφτεσαι, και ο Λαβύρινθος αποτελεί όμορφο ταξίδι. Γιατί τότε καταλαβαίνεις.Τότε μπορείς να κάνεις τα πάντα.
Δεν μιλάμε για τη Μυθολογία, αλλά για την πραγματικότητα.

Εσύ μπορείς να αποδεχτείς τις προκλήσεις του Λαβύρινθου των Αισθήσεων;
Με περισσότερα από 15 διαφορετικά Live sessions τον μήνα από τους Firestarters μας, επιπλέον υλικό, αποστολές, παιχνίδια και quiz video για έμπνευση και προβληματισμό, διάλεξε τη συνδρομή που σου ταιριάζει για να έχεις απεριόριστη και οικονομικότερη πρόσβαση στις δραστηριότητες και το περιεχόμενο του The Why Community!
Write your awesome label here.

Γκαμπριέλα Τελεκφάλβι

Γεια σου!
Ονομάζομαι Γκαμπριέλα Τελεκφάλβι και ξέρω πως θα σε δυσκολέψει και το όνομα αλλά και το επίθετο μου, αλλά αυτά είναι που με κάνουν ξεχωριστή! Εσένα τι σε κάνει να ξεχωρίζεις; Ανυπομονώ να τα ανακαλύψουμε στο Λαβύρινθο των Αισθήσεων!

Τον Λαβύρινθο των Αισθήσεων τον εμπνεύστηκα το 2014 ενώ σπούδαζα Διοίκηση Επιχειρήσεων και διοργάνωνα εθελοντικές δράσεις με στόχο να κάνω τον κόσμο μας λίγο καλύτερο και να αλληλεπιδράσουμε σε ένα ασφαλές περιβάλλον.

Πιστεύω πως αγκαλιάζοντας τη διαφορετικότητά μας, θα βρούμε έναν πιο σίγουρο δρόμο προς την αληθινή ευτυχία.

Course Lessons


Εσύ μπορείς να αποδεχτείς τις προκλήσεις του Λαβύρινθου των Αισθήσεων;

Τι θα παρουν τα παιδιά από αυτές τις συναντήσεις

✓ θα εκπαιδευτούν και θα εξοικειωθούν με όλων των ειδών τις αναπηρίες, ώστε με την καθοδήγηση του firestarter και την ομαδική εργασία και συνεργασία, να επανεξετάσουν όσα γνωρίζουν ήδη για τον κόσμο των αναπηριών

✓ θα αναλάβουν πρωτοβουλίες για την κατάρριψη των στερεοτύπων γύρω από την αναπηρία, την ισότητα και τα ανθρώπινα δικαιώματα

✓ θα προάγουν την κριτική και δημιουργική σκέψη, θα ενισχύσουν το αίσθημα της ομαδικότητας τους και το πρόγραμμα θα τους βοηθήσει στην αλληλεπίδραση ατόμων με και χωρίς αναπηρία, με αποτέλεσμα να ανακαλύψουν νέες και να εξασκήσουν ήδη υπάρχουσες δεξιότητές τους

✓ θα έρθουν σε επαφή με ένα κόσμο διαφορετικής αντίληψης και να μάθουν για τις αναπηρίες μέσα από μία διαδραστική διαδικασία βασισμένη στις μεθόδους μη τυπικής εκπαίδευσης.

3 Live streaming Συναντήσεις

Στις 3 αυτές συναντήσεις τα παιδιά θα εμπνευστούν και θα μάθουν μέσα από βιωματικά παιχνίδια, quiz, από μυστικές αποστολές όπου θα κληθούν να βρουν λύσεις σε πραγματικά προβλήματα δοσμένα με χιούμορ και αγάπη. 

Τι επιπλέον περιλαμβάνεται

  • Πρόσβαση στο community για να συζητήσεις με τα άλλα μέλη μας και να δεις το σκεπτικό τους
  • Πολλά παιχνίδια, συζητήσεις, ερωτήσεις 
  • Πρόσβαση στο community για να συζητήσεις με τα άλλα μέλη μας και να δεις το σκεπτικό τους
  • Επιπλέον πηγές σχετικές με το θέμα 

Συμμετοχή και Συνδημιουργία

Στο κέντρο της δραστηριότητας βρίσκεται η συμμετοχή των παιδιών και η συνδημιουργία. Δημιουργούμε μια κοινότητα που τα παιδιά εκφράζονται ελεύθερα και συμμετέχουν ενεργά.

Σε ποιους απευθύνεται

Σε παιδιά που αγαπούν να μαθαίνουν για τον κόσμο, τους ανθρώπους, την κοινωνία. Προβληματίζονται και θέλουν να μαθούν πως λειτουργουν τα πράγματα και τον κόσμο γύρω τους. 
Ηλικία παιδιών: 6-8 ετών

Δεξιότητες Ζωής

Ενσυναίσθηση
Αυτεπίγνωση
Δημιουργική Σκέψη 
Επίλυση Προβλημάτων


Don't hesitate

Γίνε μέλος στο Why Community εδώ για να πάρεις μέρος σε αυτή τη δραστηριότητα!