Δες τισ δραστηριοτητες

Ένας χρόνος με "Γιατί;" που περιμένουν να απαντηθούν

Με την συνδρομή αυτή έχεις πλήρη πρόσβαση σε όλες τις δραστηριότητες του The Why Community για ένα έτος. Διάλεξε τις δραστηριότητες που σε ενδιαφέρουν για να εμπνέεσαι και να εξερευνήσεις χωρίς περιορισμούς.

 Τι περιλαμβάνεται!

Περιεχόμενο

  • Οn demand δραστηριότητες που ανανεώνονται συνεχώς 
  • 10 διαφορετικά video και παιχνίδια κάτω από κάθε συγκεκριμένη θεματολογία πάντα με την καθοδήγηση των Firestarters μας
  • Συνολικός χρόνος απασχόλησης: 20 -30 λεπτά για κάθε δραστηριότητα
  • Βεβαίωση παρακολούθησης

Τι θα αποκομίσουν τα παιδιά

Τα παιδιά θα εμπνευστούν και θα μάθουν μέσα από παιχνίδια, quiz διαδραστικές δραστηριότητες και μυστικές αποστολές όπου θα κληθούν να βρουν λύσεις σε πραγματικά προβλήματα δοσμένα με χιούμορ και αγάπη.

Στο κέντρο της δραστηριότητας βρίσκεται η συμμετοχή των παιδιών. Ζητάμε από τα παιδιά να συμμετάσχουν ενεργά, να προβληματιστούν, να δημιουργήσουν. Να πάρουν έμπνευση για να εξερευνήσουν το περιβάλλον τους, να ευαισθητοποιηθούν σε θέματα που αφορούν τον σύγχρονο πολίτη και να αναζητήσουν τις δικές τους δυνατότητες.

Σε ποιους απευθύνεται

Σε παιδιά που αγαπούν να μαθαίνουν για τον κόσμο, τους ανθρώπους, την κοινωνία. Παιδιά που προβληματίζονται και θέλουν να μάθουν πώς λειτουργούν τα πράγματα, η κοινωνία και ο κόσμος γύρω τους. 
Ηλικία παιδιών: 6-10 ετών