Η Δέλτα Πάει Σχολείο!

Δύο νέες εκπαιδευτικές διαδραστικές δραστηριότητες θα λάβουν χώρα σε νηπιαγωγεία και παιδικούς σταθμούς! Μπες εδώ για να αποκτήσεις πρόσβαση σε περισσότερο υλικό για τη δράση που παρακολούθησες στο σχολείο αλλά και σε περισσότερες δραστηριότητες του The Why Community για να εμπνευστείς και να ξεκινήσεις την περιπέτεια!

Write your awesome label here.

Βάλε τον κωδικό του κουπονιού "DELTA" στο checkout για να παρακολουθήσεις τις δραστηριότητες ΔΩΡΕΑΝ!

Τι περιλαμβάνει:

  • Βίντεο
  • Κουίζ
  • Παιχνίδια
  • Διαδραστικές δραστηριότητες
  • Βεβαίωση παρακολούθησης
Write your awesome label here.

Η Δέλτα Πάει Σχολείο!

Write your awesome label here.

Food Warriors - Υπερασπιστές Τροφίμων

Τα παιδιά γνωρίζουν το Τέρας της Τροφοσπατάλης και καλούνται να αναλάβουν διάφορους ρόλους για να τον αντιμετωπίσουν. Γίνονται ντετέκτιβ για να εξιχνιάσουν το μυστήριο πίσω από το Τέρας και τι είναι αυτό που το τροφοδοτεί και μεγαλώνει μέρα με τη μέρα. 

Write your awesome label here.

Food Warriors - Η Ενέργεια Έπιασε Πάτο!

Ένα μήνυμα έχει φτάσει στην τάξη για τα παιδιά! Η Ματίνα από το αρχηγείο των Food Warriors χρειάζεται βοήθεια! Η ενέργεια έπιασε πιάτο... εεε πάτο! Οι Υπερασπιστές... δεν μπορούν να πάρουν τα  πόδια τους! Δεν έχουν καθόλου ενέργεια, πεινάνε συνέχεια και είναι λιγάκι... γκρινιαρούληδες... Γιατί όμως; Μυστήριο... 

Write your awesome label here.

Ζουζούνια.... στη μάχη!

Zουζούνια. Μικροσκοπικά, αδύναμα και εύθραυστα. Είναι όντως έτσι; Πάμε να δούμε τα ζουζούνια όπως δεν τα έχεις ξαναδεί!  Ζουζούνια… στη μάχη! Με απίθανα όπλα και στρατηγικές άμυνας που θα ζήλευαν μέχρι και οι αγαπημένοι σου σούπερ ήρωες!

Write your awesome label here.

Ροχαλητά, Χουζουρέματα και Ξενύχτια των Ζώων!

Αν υπάρχει κάτι που σίγουρα κάνουμε όλοι, άνθρωποι... ζώα...ακόμη και φυτά, είναι να κοιμόμαστε! Βέβαια ο τρόπος που κοιμούνται τα ζώα διαφέρει από αυτόν που κοιμούνται οι άνθρωποι. Ήξερες ότι υπάρχουν ζώα που κοιμούνται όρθια και πουλιά που κοιμούνται ενώ πετούν; Είναι φανταστικό το πόσα πράγματα μπορούμε να μάθουμε για τα ζώα από τον τρόπο που κοιμούνται. Πάμε να τα ανακαλύψουμε;