Ηλίας Καραντωνίου

Έχω γεννηθεί στις 11 Ιουλίου 1981.
Οι πρώτες σπουδές ήταν πάνω στην Διοίκηση Επιχειρήσεων αλλά δεν ασχολήθηκα ιδιαίτερα με αυτό. Αυτό που αγαπούσα πάντα ήταν να φτιάχνω όμορφους χώρους και ιδιαίτερα αντικείμενα.

Έτσι σπούδασα διακόσμηση εσωτερικού χώρου. Έκτος των επαγγελματικών χώρων που αναλαμβάνω την μελέτη και ανακαίνιση τους, έχω κάνει την παρουσίαση της εκπομπής στο κανάλι του Σκάι. ‘’Μαστορέματα’’.

Το 2017 έως 2019 ήμουν ambassador της εταιρίας ηλεκτρικών εργαλείων BOSCH και πραγματοποιώ σε συνεργασία με το Κολλέγιο Ψυχικού και το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ, σεμινάρια πάνω στο DIY (DO IT YOURSELF).  Κάνω επίσης με μεγάλη χαρά μαθήματα «μαστορικής» από το 2014 έως σήμερα στο σχολείο του  Dorothy Snot που μέσα από το μάθημα, τα παιδιά παίρνουν γνώσεις αριθμητικής, γεωμετρίας και  φυσικής μέσα από την διαδικασία των κατασκευών.

Από το 2020 έως σήμερα επίσης πραγματοποιώ μαθήματα Μαστορικής στο International School Of Piraeus (ISP), όπου τα παιδία της πέμπτης και έκτης δημοτικού κατανοούν την φυσική μέσα από κατασκευές που φτιάχνουν με την καθοδήγησή μου.

Συναντήσεις