Δημήτρης Μαραγκός

Ο Δημήτρης Μαραγκός είναι απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου και κάτοχος μάστερ Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών από το Πανεπιστήμιο Πειραιώς ενώ μιλάει 4 ξένες γλώσσες.

Τα τελευταία 15 χρόνια εργάζεται ως επικοινωνιολόγος σε φορείς δημοσίου συμφέροντος όπως το Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών, το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών, το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης, ο ΕΟΠΠΕΠ, το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, το Πανεπιστήμιο Πειραιώς, το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και η Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα. Στο πλαίσιο του εργασιακού και επαγγελματικου του βίου έχει ταξιδέψει σε περίπου 50 χώρες! Πλέον όντας πατέρας δύο παιδιών, έχει ως όνειρο να γυρίσει όλο τον κοσμο με την οικογένεια του καθώς θεωρεί ότι αυτό είναι το μεγαλύτερο δώρο που μπορεί να τους κάνει.

Ο Δημήτρης είναι ρεαλιστής αλλά και ονειροπόλος. Γιατί όπως έχει πει και ο Ελβετός συγγραφέας Alain de Botton, το ταξίδι, όπως και η αγάπη, εκφράζει μια απόπειρα να μετατρέψουμε το όνειρο σε πραγματικότητα.

Courses